DOMOD saloni tehnike u BiH

Gdje god pošli ili došli bez tehnike ne možemo. Kad je nekome pošlo za rukom da nas toliko veže za tehniku više nije ni bitno, ali prihvatili ili ne ovisnici smo o svemu tehničkom. U ovoj oblasti ne vrijedi priča “to imam kod kuće” jer tehniku trebamo svugdje i uvijek. Zato za sve posjetioce BiH na polju tehnike na raspolaganje se stavlja domaći lanac salona tehnike DOMOD koji je kompletna priča na svom polju. Od aparata bijele i audio-video tehnike za oni koji u BiH namjeravaju ostati malo duže od godišnjeg odmora, gadgeta za zaljubljenike tog asortimana ili one koji možda traže proizvod kojeg na njihovom tržištu nema ili možda samo traže najpovoljniju cijenu za sebe pa je pronađu upravo u DOMOD-u do neodoljivog posuđa i kućnog tekstila. Trinaest je DOMOD salona tehnike i to u pet grada: Sarajevo, Zenica, Konjic, Kakanj i novi salon tehike u Mostaru. Ipak, za one koji preferiraju kupovinu na klik dostupna je i četrnaesta, online poslovnica, sa DOMOD asortimanom. DOMOD je u svojoj sferi poslovanja rame uz rame sa najkonkuretnijim prodavačima tehnike i izvan granica. Uvijek svježa i raznolika ponuda, konkuretne cijene i noviteti svih brendova tehnike su magneti za Domodove posjetioce. Uredno selektovani očekuju vas Samsung, Sony, Whirlpool, Indesit, VOX, Tefal i aparati mnogih trugih svjetskih brendova tehnike.

Bez poslovne skromnosti, DOMOD se može i mora pohvaliti i kvalitetnim i ljubaznim osobljem i mnoštvom pogodnosti pri kupovini. Jer bosanskohercegovačka lica se pamte, pa će tako sigurno i lica DOMOD-ovih trgovaca ostati upečatljiva. Ni novčaniku neće nedostajati pozitivnih impresija o Domodu zato što bez obzira odakle nam došli osim dobrodošlice dočekat će vas i mogućnost ostvarivanja pogodnosti pri kupovini među kojima se posebno izdvaja kartična kupovina na rate što je i stranim kupcima itekako odgovara.

Na kraju ne preostaje ništa drugo nego još jedanput potcrtati opis DOMOD djelatnosti pa neka činjenice govore za sebe. DOMOD je najveći lanac salona tehnike sa najširom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, malih kućanskih aparata, posuđa, kućnog tekstila i mnogobrojnih kućnih aksesoara. Kompanija je sa dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Samsung, VOX, Sony, Whirlpool, Indesit, Hotpoint Ariston, Gorenje, LG, Philips, Panasonic, HP, Dell, Lenovo, ASUS, Canon, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta, Kenwood i De ‘Longhi i dr.