Novo mjesto za shopping u Mostaru!

25.08. u 14:00 – Svečano otvaranje SC HERCEGOVINAPROMET
U petak, 25.08.2017. godine u 14h, Shopping centar HERCEGOVINAPROMET za Vas,cijenjene kupce, priprema svečano otvaranje uz posebne akcije, odlične cijene, program za najmlađe uz razne animacije, sjajne degustacije te brojne poklon pakete.

Novi shopping centar će Vas oduševiti svojom ponudom iz koje izdvajamo Hypermarket i mesnicu HercegovinaPromet, Restoran Nature, salon bijele tehnike i kućanskih aparata DOMOD, Ziraat Bank, BH poštu, butik dječje opreme i odjeće BABYland, te dječiju igraonicu KIDSland!
Dođite i pronađite sve na jednom mjestu!

Od svog osnivanja (1996.g) pa do danas, firma Hercegovinapromet doo, koja se bavila isključivo veleprodajom prehrambenih proizvoda, je bilježila konstantni rast te je proširila svoju djelatnost i na 11 maloprodajnih objekata, a sada i na Shopping centar.
Hercegovinapromet je 2006.godine krenula u novi izazov te postala jedini ovlašteni prodajno servisni centar za Citroen vozila u Hercegovini. U krugu firme možete pronaći i tehnički pregled za vozila, firmu Mehanizacija d.o.o kao i agenciju za zastupanje u osiguranju MO-PROMET u vlasništvu iste firme.
“Sve na jednom mjestu!“ je odličan slogan za Hercegovinapromet jer Vam zaista to i nudi. Na Vama je da prepoznate i posjetite najbolje mjesto u Vašem gradu.
Radujemo se Vašem dolasku,

Uvijek uz Vas!

U našem RESTORANU možete rezervirati termin za bilo kakvu proslavu od rođendana do vjenčanja.